REALIS GIS je podjetje specializirano za razvoj programskih rešitev na področju geografskih informacijskih sistemov (GIS) in storitev vezanih na lokacijo (LBS). Naša ponudba zajema celotno paleto rešitev, od cenovno ugodnih predpripravljenih produktov do velikih specializiranih korporativnih sistemov. Ekipa visoko specializiranih razvijalcev in GIS strokovnjakov je garancija za naše profesionalno delo in vrhunske rešitve, ki jih danes uporablja že več kot 100.000 registriranih uporabnikov.

Rešitve

 

Tehnologija

 
Ponujamo rešitve na ključ, celovito GIS & LBS strežniško infrastrukturo, široko paleto odjemalniških tehnologij, vgradnih komponent in naprednih orodij za razvijalce. Prav tako naše delo zajema vzpostavitev, upravljanje in vzdrževanje prostorskih podatkov tako na lokalni kot tudi globalni ravni. Več informacij je na voljo na strani z rešitvami in primeri.  

ewMap vsebuje paleto modularnih rešitev, servisov, produktov in razvojnih orodij. Za več informacij si oglejte opise za strežniško, odjemalsko in podatkovno infrastrukturo.

 

Pri delu se prilagajamo vašim potrebam in željam, ne glede na to ali želite sodelovanje po principu "na ključ", na osnovi skupnih razvojnih ekip ali drugačne oblike sodelovanja. Kvaliteto naših storitev in strokovno usposobljenost naših strokovnjakov dokazujemo tudi kot Microsoft Gold Certified Partner.

Več informacij je na voljo na naših spletnih straneh v angleškem jeziku (ENG).

Kontaktne informacije

Realis informacijske tehnologije d.o.o.
Ljubljanska c. 33, SI-1236 Trzin
Slovenia, EU

E: info@realis.si
P: +386.1.542.71.10
F: +386.1.542.71.15
L: 46 05 39 N, 14 33 11 E

© Copyright 2021 Realis Ltd. All rights reserved. Legal notice. Privacy statement.